3 de juliol del 2016

Finalitza la Lliga espanyola de BTT Orientació

El cap de setmana de Sant Joan es va disputar la última prova de la lliga espanyola de BTT Orientació  al País Basc. Allà es van decidir les classificacions finals de tota la temporada espanyola.

Continuar destacant el gran nivell dels orientadors catalans, malgrat ser molts menys en nombre que en altres comunitats. Així podem veure en el TOP5 de la categoria absoluta femenina a dues corredores catalanes, tot i que la campiona Mònica Aguilera (Tierra Trágame) representa al club madrileny . La subcampiona, la Mar Soler llueix els colors del recent club afiliat a la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, Tona Bikes. En el TOP5 de la categoria absoluta masculina podem trobar-hi l'incombustible David Toll (GO-Xtrem) subcampió i el berguedà David Tarrés (COB) en la tercera posició. Destacar també la novena posició de Sergi Font (Tona Bikes)

En les categories no absolutes, destacar la victòria en la categoria Veteranes B, de Mercè Fornies (COC) i en la categoria masculina la victòria del també català Josep Selga representant al club aragonès Wakhan, dins també del top 10 hi ha entrat José Méndez (COC) en la novena posició.
En la categoria Junior, victòria incontestable de Marc López (Tona Bikes) dominant la categoria de principi a fi.

Podeu consultar aquí el Ranking Complet del 2016 i el quadre d'honor.

Recull de fotos del Club Cobi organitzadors de la darrera prova.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada