18 de febrer del 2016

Col·laboracions 2016

Aquest any 2016, el Comitè de BTT Orientació de la FCOC ha signat una sèrie de convenis de col·laboració amb diverses empreses per tal d'incrementar la repercusió de la modalitat.

Les avantatges principals, van dirigides a tots els federats i associats de la FCOC que gaudiran de diversos descomptes en l'adquisició dels productes.

  • DREAM (Beguda energètica): En totes les activitats oficials de BTT Orientació que es realitzin a Catalunya i sota el paraigües de la FCOC, la beguda energètica Dream subministrarà a tots els participants una llauna de beguda.


  •  LANCAR (Lubricants): Durant tota la temporada 2016, qualsevol federat o associat a la FCOC disposarà d'un 15% de descompte en la compra de lubricant i olis especials per a la bicicleta LANCAR. Consulta el llistat i els preus especials aquí i contacteu amb el representant per gaudir dels descomptes.


  • NUTRISENS (Nutrició esportiva): Durant tota la temporada 2016, qualsevol federat o associat a la FCOC disposarà d'un 10% de descompte en la compra dels diferents productes de nutrició esportiva Nutrisens Sport, arribant a un 15% de descompte en el cas de corredors de nivell internacional. Contacta amb el representant per gaudir dels descomptes.

  • SATUAL (Bicicletes i components): Durant tota la temporada 2016, qualsevol federat o associat a la FCOC disposarà d'un 5% de descompte en la compra dels diferents productes de la marca catalana SATUAL, arribant a un 10% de descompte en el cas de corredors de nivell internacional. Contacta amb el representant per gaudir dels descomptes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada