19 de juny del 2013

Resultats Lliga Espanyola BTT Orientació

Amb la prova de La Rioja, es va donar per finalitzada la lliga espanyola de BTT Orientació obtenint els catalans uns bons resultats.
Destacar el campionat absolut aconseguit en la categoria SeniorA de David Toll (GO-Xtrem), la 8a plaça de David Tarrés (COB) o la 21a de Roger Tuneu (GO-Xtrem) en la mateixa categoria.
En la categoria femenina absoluta, Mònica Aguilera (Tierra Tragame) ha obtingut la segona plaça i la 5a ha estat per Amparo Gil (XinoXano).
En la categoria Homes Veterans A, Josep Selga (Go-Xtrem) ha obtingut una 3a plaça molt meritòria. També en aquesta categoria Alejandro Hernandez (Badalona-O) ha obtingut la 11a plaça.
Mar Soler (GO-Xtrem) ha obtingut la primera posició en la categoria Dones Junior.
Joan Fernandez (Farra-O) s'ha quedat amb la 7a plaça de Homes Senior B i la 4a plaça de Homes Veterans B, ha estat per Toni Camacho (COC).

En la classificació general de clubs, el Go-Xtrem (Catalunya), ha quedat per davant del club Sotobosque (Madrid) i Ibon (Zaragoza).

Aquesta classificació final ha servit per determinar la selecció espanyola que representarà Espanya en el Mundial que es disputarà a Estonia a finals d'agost. Entre ells, dos catalans, David Toll i Mònica Aguilera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada