3 de juny de 2013

Campionat d'Espanya de BTT-O

Aquest primer cap de setmana de Juny, es va disputar el Campionat d'Espanya de BTT Orientació en les modalitats de llarga i mitja distància, a la localitat madrilenya de Carabaña.
Tres catalans s'hi van desplaçar per intentar revalidar el títol per comunitats aconseguit l'any passat a Vidreres (Girona).
La cursa de llarga distància en la categoria masculina absoluta, va estar dominada pel basc Urtzi Iglesias (COBI) que es va imposar amb un temps de 2:08:35. David Toll (GO-Xtrem) va aconseguir endur-se la 3a posició amb 2:17:39. Roger Tuneu (GO-Xtrem) es quedava en la 18a posició amb 3:20:01
En la categoria Veterans Absoluta, el vencedor va ser el murcià Juan Francisco Abellán (Lorca-O) amb 2:01:29, Josep Selga (GO-Xtrem) va assolir la 4a posició amb 2:13:16, quedant-se a un minut escàs de la 3a posició.
La categoria femenina absoluta, va estar dominada per la catalana Mònica Aguilera (Tierra Trágame) amb 2:06:06El diumenge es va disputar la prova de mitja distància. En la categoria masculina absoluta, el gallec Francisco Javier López (APA Liceo) es va endur la victòria amb un temps d'1:00:13, el millor català classifacat va ser Roger Tuneu (GO-Xtrem) a la 15a posició amb 1:32:57, David Toll (GO-Xtrem) no va poder repetir l'èxit del dia anterior i per un error en la targeta, va quedar desqualificat.
En la categoria veterans absoluta, altre cop Juan Francisco Abellán (Lorca-O) es va endur la victòria amb 1:09:23, Josep Selga (GO-Xtrem) va haber de conformar-se amb la 6a plaça amb un temps 1:15:24.
En la categoria femenina absoluta altre cop Mònica Aguilera, del club madrileny Tierra Trágame, s'imposava amb un temps de 1:15:24.

El resultat final per comunitats va ser la Comunitat de Madrid qui es va imposar en el Campionat d'Espanya de BTT-O, Catalunya va ocupar la 4a posició. Podeu veure els resultats de la prova a: http://www.sotobosque.org/new/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada