29 d’abril de 2013

Lliga Espanyola BTT-O. Villaluenga (Zaragoza)

Aquest passat cap de setmana (27-28 abril 2013) es va disputar una nova prova puntuable per a la Lliga Espanyola de BTT Orientació. Aquest cop, van ser 10 els catalans es van desplaçar cap a Villaluenga (Zaragoza).
La cursa del dissabte es va caracteritzar per un fort desnivell i on l'ordre dels punts de control era lliure en un terrenys rústic. En canvi la cursa del diumenge, el desnivell era molt més suau i la modalitat de la cursa era lineal, la gran majoria dels punts de control es trobaven entre els camps de cultiu i/o els camps arbrats.
Al finalitzar el cap de setmana, es pot valorar molt positivament la participació catalana en aquesta prova de lliga espanyola, van pujar al podi 8 dels 10 representants en les diverses categories.
Destacar la victòria general de David Tarrés (C.O. Berguedà) seuit en segon lloc de David Toll (GO-Xtrem) en la categoria Senior Absoluta.
La segona posició de Ampa Gil (XinoXano) i la tercera de Mònica Aguilera (T. Trágame) en una categoria dominada per Isabel Sanjuán (Peña Guara).
Victòria també per la junior Mar Soler (GO-Xtrem) i del juvenil Ruben Hernandez (FEDO).
En les categories B, tant el senior Joan Fernandez (C.E. Farra-O) com el veterà Toni Camacho (C.O. Catalunya) es van imposar amb autoritat en les seves respectives categories.
Mencionar també la sisena i setena plaça de Josep Selga (GO-Xtrem) i Alex Hernandez (Badalona O).
Els resultats de la prova es poden veure a http://www.orientaragon.com/
Queda demostrat el potencial que hi ha a Catalunya entre els cicloorientadors, el problema radica en la manca preocupant de curses d'aquesta modalitat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada