19 de març del 2013

Comença la temporada

El passat cap de setmana del 16-17 de març, es va iniciar la temporada 2013 de la Lliga Espanyola de BTT-O a Cangas de Onís (Astúries). Coincidia també amb el Trofeu Ibèric, per la qual cosa, la presència de ciclistes portuguesos era evident. Els vencedors en la màxima categoria va ser el portuguès Davide Machado (COM) que es va imposar els dos dies i de la catalana afincada a Madrid, Mònica Aguilera (TRÁGAME).
Els catalans van tenir sort diversa en els resultats, destacant la 4a posició general del berguedà David Tarrés (COB) en la màxima categoria masculina. Els altres dos representants en la màxima categoria masculina David Toll (GO-Xtrem) i Roger Tuneu (GO-Xtrem), no van poder sortir en la cursa del diumenge per problemes físics.
En la màxima categoria femenina, la única representant catalana va ser l'Ampa Gil (Xino Xano), assolint també una 4a posició a 1 minut escàs de la segona classificada.
En la categoria homes veterans A, l'actual campió d'Espanya, Josep Selga (GO-Xtrem) assolia una meritòria 5a plaça a la general dels dos dies.
La categoria dones junior, la jove Mar Soler (GO-Xtrem) va assolir la victòria.
Resultats de la prova a:
http://www.labrujula.info/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada